Masterclass Kunst & Coaching

Een masterclass waarbij jijzelf centraal staat? Dat kan!

Als professional schiet de zorg voor jezelf er doorgaans bij in. Trainingen worden veelal gebruikt voor het eigen maken van nieuwe kennis en methodes, maar deze masterclass is juist bedoeld om eens even stil te staan bij jezelf.

Geef jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens de Kunst & Coaching Masterclass een boost via het maken van een abstract schilderij!

Je kunt pas echt contact maken met je collega’s/klanten als je echt contact ervaart met jezelf.

Professionals moeten vaak zoveel. Het gevoel van opgejaagd worden, pijn en frustratie grijpen we aan om je leven lichter te maken. Via momenten van stilte en reflectie kom je bij lichter voelen en zijn.

Vanuit dit gevoel geef je intuïtief vorm aan jouw abstracte schilderij. Onder begeleiding van ervaren levenskunstenaar en coach Caroline schilder je vanuit je gevoel.

Je schildert wat jij graag wilt ervaren, uitstralen en leven.

Je kunstwerk gaat mee naar huis. Via het schilderij kun je dit fijne gevoel weer oproepen.

Dit bieden wij je in de masterclass:

  • Coaching op je innerlijke proces
  • Input op schilderstechniek
  • Materialen (o.a. doek & verf)
  • Koffie/thee & lunch zijn verzorgd
  • Een kleine verrassing om mee naar huis te nemen én natuurlijk je eigen kunstwerk!
NB: Meestal biedt het POB budget ruimte om aan deze masterclass deel te nemen. Op aanvraag is het ook mogelijk om deze masterclass exclusief met eigen team te volgen. Mail naar info@vds-kunstencoaching.nl voor meer informatie.

“Iedereen is een levenskunstenaar”

Mijn naam is Caroline van den Sigtenhorst. Een aangeboren gevoelige natuur, een gezonde dosis creatief talent, een niet te stuiten scheppingskracht, een positieve grondtoon, een ondernemende geest en een turbulente biografie met veel verlieservaringen, bood de levenskunstenaar in mij ruim baan.

Als levenskunstenaar heb ik met vallen en opstaan jong geleerd van beproevingen een zegen te maken.

Nu is het mijn missie als coach om deze kunst over te dragen zodat ook jij jouw wensen kunt creëren.

En hoe tof dat we dat in deze creatieve masterclass samen kunnen doen?

“Door de oefeningen in de training kom je bij je echte drijfveren”

“Door de masterclass ben ik erachter waarom ik doe wat ik doe en wat ik liever anders wil. De ruimte voelen en nemen hierin dat is volgens mij de clou. Niet doen wat van je verwacht wordt… maar wat goed voor jou is”

“Een prachtige ervaring die ik iedereen gun!”

“Door de liefdevolle aandacht en begeleiding van Caroline voelde ik mij gehoord, gezien en begrepen. Hierdoor ben ik veel beter in contact gekomen met mezelf en met anderen, waar ik voor sta en hoe ik meer moeiteloos en blijer kan leven!”