Ervaringen & aanbevelingen

Ik kan makkelijk vertellen hoe ik je zou kunnen en willen helpen als coach, maar is het niet ook heel mooi om te lezen hoe anderen dit hebben ervaren? Dankbaar ben ik voor het feit dat ik al vele cliënten heb mogen en kunnen helpen en de positieve reviews die ik van hen heb mogen ontvangen! Een aantal van deze reviews mocht ik met jullie delen en zijn hieronder te lezen!

Lieve groet,

Caroline van den Sigtenhorst

Caroline heeft tijdens readings op cruciale momenten in mijn leven de vinger op de zere plek gelegd. Inzichten gegeven waarvan ik niet eens wist I dat dat inzichten waren die me verder konden brengen. Mijn horizon verbreedt met haar heldere weten en voelen. Dank Caroline!!

P.

Ik heb inmiddels meerdere readings mogen doen bij Caroline. Wat is zij een bijzonder lieve mooie vrouw.
Ze is ontzettend positief en meelevend. Ze voelt dingen feilloos aan en kan door middel van haar spirituele en coaching eigenschappen je handvatten geven die je nodig hebt.
Caroline straalt rust uit (en deze geeft ze ook door) en een bepaalde warmte waardoor je je gelijk bij haar op je gemak voelt.
Ze heeft mij geholpen met struikelblokken op mijn werk en privé leven. Ze laat je zelf nadenken, geeft je de bevestiging en zorgt voor een persoonlijke ontwikkelingsgroei.
Onvoorstelbaar hoe haar aanwijzingen, haar tips en trucs een positieve werking hebben gehad.
Ik ben haar erg dankbaar.
Liefs Rose

Caroline is stevig verbonden met de wereld en ze heeft ook een directe lijn met boven.

Ze is zeer duidelijk, to the point, stevig, intelligent en altijd gericht op ‘groei’. Het gaat over de kern! Het gaat over doen wat er echt gedaan moet worden. Het gaat over zelfontplooiing, over mededogen over liefde, over zachtheid, compassie, verwezenlijken van dromen.

Caroline is bijzonder begaafd. Ze kan mensen echt goed helpen. Ze werkt met immense energie, met ongelooflijke liefde en ze heeft altijd een positief doel voor ogen.

Mensen zijn bij haar in goede handen. Ze is uitermate intelligent en zorgzaam en durft ook rake dingen te zeggen.

Mocht je op een kruispunt staan in je leven, mocht je er even niet goed meer uitkomen, wil je weten wat de juiste weg is om te bewandelen…. ga met Caroline praten!

M Amsterdam

Ik ken Caroline via via uit de tijd dat ik zelf in Zutphen woonde. In de afgelopen jaren ben ik meerdere keren bij haar geweest. Vaak als ik op een kruispunt stond in mijn leven of vragen had over de liefde. De readings en gesprekken met Caroline hebben mij erg geholpen en de bevestiging gegeven die ik nodig had. Caroline is een heerlijk mens, lief, puur, vol energie, stralend en met veel humor. Niet vaag of zweverig maar juist pragmatisch en concreet. Na een reading ga ik altijd vol energie en goede moed weer naar huis en de informatie die ze geeft, werkt bij mij vaak nog lang door. Ik luister de readings soms ook nog terug en pik er dan weer nieuwe boodschappen uit. Ik kan het iedereen die er voor open staat aanraden een keer bij haar langs te gaan met een lastig thema, keuze of dilemma waar je zelf moeilijk uitkomt en maar mee rond blijft lopen. Samen met haar komt er meer inzicht, vertrouwen en beweging!

Sandra 44 jaar

 A.GROOT ZIENER – WAANZINNIG  TALENTVOL – VEELZIJDIG – INTELLIGENT.

MOOIE EN STIJLVOLLE VROUW MET EEN STRALEND HART VAN GOUD !!

Wat Caroline voor mij betekent ?

B.ZE IS MIJN GROOTSTE VOORBEELD EN INSPIRATIEBRON EVER;

OMDAT ZE MIJ GROOT HEEFT LEREN DENKEN.

ZE HEEFT MIJ MIJN VERSCHOLEN EIGENWAARDE, EIGENMACHT EN ZELFVERTROUWEN WEER LATEN VOELEN.

OOK HEEFT ZE MIJN TALENTEN GEZIEN EN BLOOTGELEGD WAARDOOR IK ZE KON ONTWIKKELEN EN VERFIJNEN.

ZE HEEFT MIJN DIEPSTE WONDEN AANGERAAKT EN GEHEELD,

PIJLSNEL EN RECHTSSTEEEKS TOT DE KERN EN IN MIJN HART.

CAROLINE –  EEN BRON (BOM)VAN ZUIVER LICHT.

I LOVE HER

Marijke ???

Bij twijfel om naar Caroline te gaan; DOEN!
Met een levensvraag? Een praktische vraag? Of een probleem? Gezondheid? Werk? Privé? Driftbuien van kinderen tot energielek van jezelf…
Alles mag & kan. Alles heeft een reden!

Het heeft mij verlichting gegeven en bevestiging. Dat de weg die ik ben ingeslagen de juiste is maar het logisch is dat er weerstanden zijn. Hoe daarmee om te gaan & te respecteren en meer…. vroeg ik mij wel eens af maar tadaaa; daar is Caroline voor haar heldere blik & logische antwoord. Geniet van je sessie!

C 31 jaar