De kunst van Sjamaan Soul Sessies

Ken je dat? Dat je al een tijdje op de automatische piloot leeft en werkt en dat er ondertussen een gevoel van onrust en spanning groeit in je buik. Een gevoel dat er ‘iets’ niet goed is, maar je weet niet wat. Een gevoel dat je ‘iets’ anders zou willen in je leven of met je bedrijf, maar je weet niet hoe? Dat je hoofd overuren maakt wanneer je s ‘avonds in je bed ligt, je daardoor slecht slaapt en ondertussen geen stap verder komt?

Dan is de “Sjamaan soul sessie” iets voor jou (en je bedrijf)!

Je kunt nog zo je best doen te bedenken met je hoofd wat goed is voor jou of je bedrijf, maar vaak is het lastig om op die manier antwoorden te krijgen. Het kan lastig zijn om te ontdekken waar jouw ziel, jouw kern nu echt baat bij heeft en naar verlangt. Maar ook om bijvoorbeeld te ontdekken hoe je de volgende stap kunt maken in jouw carrière of ervoor kunt zorgen dat jouw onderneming weer het resultaat gaat behalen, waar jij zo hard voor werkt; om écht passende antwoorden te vinden op jouw vragen, moet je ‘intunen’ op jouw ziel, daar zitten de antwoorden op en de oplossingen voor jouw vragen verborgen.

En hoewel dit misschien ingewikkeld en misschien zelfs wat zweverig klinkt, is dit het zeker niet. Iedereen kan het. Door een eeuwen oude techniek van de Sjamanen uit Peru, genaamd Soul Retrieval, is het heel eenvoudig om antwoorden te krijgen op de voor jou zo ingewikkelde vraagstukken waar je nu mee worstelt haast ongemerkt. 

Door een eeuwen oude techniek van de Sjamanen uit Peru, genaamd Soul Retrieval, is het heel eenvoudig om antwoorden te krijgen op de voor jou zo ingewikkelde vraagstukken waar je nu mee worstelt haast ongemerkt.


In 2009 ben ik in Peru bij de Sjamanen in de leer geweest en daardoor is deze techniek nu ook toegankelijk voor jou en/of jouw bedrijf.

Dus wil jij ook niet langer op de automatische piloot leven en werken, wil je jezelf weer op scherp zetten en nu écht dagelijks jouw persoonlijke en zakelijke verlangens en wensen gaan waarmaken? Bekijk hier alle mogelijkheden en tarieven of download hieronder de Brochure.