De kunst van autisme

Als levensloop Begeleider Autisme heb ik veel mogen leren via mijn deelnemers en cliënten.

Autisme is ook een levenskunst!  

Jaag me niet op roept dat talent; geef me de ruimt me te ontwikkelen in mijn tempo. Wees congruent, vraagt dat talent aan de ander. Draag geen maskers maar laat me zien wat je denkt en voelt en handel daarnaar. Laat me out of the box denken en help me mijn passie leven. Houd de prikkels binnen de perken, want ik ben super mega hoog sensitief. En dit is slechts een kijkje binnen de keuken van de wereld die autisme heet.

Vera Helleman, Martine Delfos, Anneke Groot en anderen, helpen me het talent autisme ontrafelen. Als levensloop begeleider ga ik naast jou en je familie staan om te kijken hoe we jouw wensen waar kunnen maken samen. School, werk, inkomen, prikkleverwerking, je emoties beteugelen, je relaties met familie en hulpverleners verbeteren.

Een luisterend oor zijn voor de mantelzorgers en familie.

Autisme hebben gaat nooit over. Vaak is er een zekere mate van levenslange begeleiding nodig in tijden van stress. Daarbij is het belangrijk dat e reen klik is tussen de persoon met autisme en zijn begeleider. Vertrouwen helpt vooruitgang creëren. Als alles loopt, zetten we de levensloop begeleiding op de waakvlam. In tijden van stress gaan we meer en vaker naast je staan om het leven op de rails te houden samen.