Prijzen

Veel cliënten komen slechts één keer per jaar of één keer per half jaar voor een sessie.

Als pijn of frustratie opstaat; als er een onderhuids gevoel van “grommen” groeit, dan app ik Caroline voor een sessie.

— Roos —

In deze sessie zal ik je als huiswerk, voor aanvang van de sessie vragen om je wens onder de pijn zo kort en bondig mogelijk te formuleren.

Wat wil je wel?

Deze wens is het uitgangspunt voor onze sessie van anderhalf uur. Welke overtuigingen of overlevingsmechanismen mogen erkenning krijgen en losgelaten worden nu om nieuw geluk en nieuwe zingeving te creëren. Welke nieuwe kwaliteiten mag je in jezelf aan zetten om bij je verlangen uit te komen? Daarbij gaan we ervan uit dat iedere kwaliteit in de kern neutraal is.

Er is geen goed of fout, enkel ontwikkeling.

Boek een individuele sessie

Individuele sessie particulier
€133,10 inclusief btw per anderhalf uur

Individuele sessie zakelijk
€100,00 per uur ex btw.

5-strippenkaart

In vijf sessies gaan we je wens en verlangen stevig onder de loep nemen en gas geven op wat je wel wilt in je leven. Met tussenpozen van vier weken/ zes weken/drie maanden en een half jaar word je intensief begeleid naar beter zelf de teugels in handen houden.

Particulier
€600,00 inclusief btw
i.p.v. €665,50

Zakelijk
€600,00 ex btw

10-strippenkaart

In 10 sessies gaan we je wens en verlangen stevig onder de loep nemen en gas geven op wat je wel wilt in je leven. Met tussenpozen van vier weken/ zes weken/drie maanden en een half jaar word je intensief begeleid naar beter zelf de teugels in handen houden.

Particulier
€1100,00 inclusief btw
i.p.v. €1331,00

Zakelijk
€1100,00 ex btw