Reading op afstand – Van den Sigtenhorst Kunst & Coaching

Reading op afstand – Van den Sigtenhorst Kunst & Coaching

Een reading op afstand?! Ja je leest het goed! Voor diegene met een drukke agenda, of degene die een beetje ver weg wonen geeft vdS-kunstencoaching ook readings op afstand!

Hoe werkt het?

Je stelt je brandende vragen per mail waarbij je aangeeft wat je wel wenst. Ik ga graag van het positieve uit, want door positieve gedachtes aan te nemen, trek je het positieve aan. Daarnaast geef je desgewenst aan wat je dwars zit/frustreert/ overkomt.
Ik stem me thuis voor je af en stuur de ingesproken antwoorden op je vragen per mail naar je toe via een We Transfer bestand.
Je aura lezen is energie lezen
Plaats maakt weinig uit in dit geval.
Waar het om draait is zuiverheid van readen en handelen.
Dat bereik je via zuivere afstemming.
Wil je weten hoe dit kan?
Ik zou een uitgebreide verhandeling kunnen houden over Kirlian fotografie, de snelheid van energie deeltjes, tijd, ruimte,….. what ever!
Dat doe ik niet
Aan de huisarts vraag je ook niet hoe hij weet of denkt te weten wat jou mankeert. Je vertrouwt hem gewoon want hij heeft ervoor gestudeerd tenslotte.
Daar gaat het om!
Vertrouwen en ervaren wat een boodschap met je doet of in je teweeg brengt.
Een aura Reading brengt doorgaans vrede en zicht op je volgende stap. Dit is wat ik wil. Dit is wat ik daartoe mag doen.
Meer informatie over mij als coach kan je onder het kopje ‘Coaching‘ vinden. Voor antwoorden op vragen die je niet terug kunt vinden op de site mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.
Lieve groeten,
Caroline van den Sigtenhorst


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *