Kerststress? Zen kerstmessages for you!

Kerststress? Zen kerstmessages for you!

Kerst betekent het verzorgen van een kerstboom, versieringen, bezoeken van kerstborrels & kerstdiners, het inslaan van kerstboodschappen, cadeautjes en feestelijke outfits. Om nog maar niet te beginnen over die constante kerstnummers die vanaf het moment dat de sint ons land verlaat alleen nog maar harder lijken te gaan. Om (kerst)gek van te worden!

Kerststress geeft je soms het verlangen gillend de andere kant op te rennen. Het verlangen om deuren te sluiten, met chips en popcorn onder de wol te kruipen, voor niemand open te doen en van een Netflix marathon te genieten.

Als dat het liefste is wat je deze kerst graag doet, be my guest, gewoon doen wat je gelukkig maakt! Maar als je toch graag kerstmis met je naaste dierbaren op een gezellige en ontspannen manier wilt vieren heb ik een uit-de-december-drukte-tip voor je.

Een moment voor jezelf met mijn geleide visualisaties! Deze geleide visualisaties nemen je bij de hand om opgeslagen stress als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen en je stralen aan te hebben met kerst (of op welk ander moment dan ook). Jij mag als stralende ster het ontspannen middelpunt zijn van jouw kerstleven dit jaar.

Met een glimlach die kerstborrel versieren die jou het meeste inspireert en voor de rest bedanken als het jouw hart past. Ontspannen in pannen roeren terwijl rondrennende kinderen een glimlach op je gezicht toveren. Met een vlammend hart die kerstwensen rondstrooien die anderen optillen en inspireren. ……………

Abonneer je op mijn YouTube kanaal en kies op je intuïtie één van de vijf geleide visualisaties die je moeiteloos terug doet veren naar je kern. Ze kunnen eindeloos herhaald worden en blijven je verrassen. Ze duren nooit langer dan 20 minuten en zetten je op een ontspannen kerstbeen. Voilà, jij bent er klaar voor!

Heb het heerlijk SAMEN DEZE KERST.

Klik hier om direct naar mijn YouTube kanaal te gaan!

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *