Individuele sessie – Van den Sigtenhorst Kunst & Coaching

Individuele sessie – Van den Sigtenhorst Kunst & Coaching

Iemand toelaten als Coach in je leven op een moment dat je kwetsbaar bent is een kwestie van je voelsprieten vertrouwen als je de coach kiest. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de resultaten van leer-/ontwikkeltrajecten weinig van doen hebben met methodieken en kennis overdracht, maar veel meer bepaald worden door “een goed gevoel bij iemand hebben”; wederzijds vertrouwen.

Loepzuivere intuïtie wil ik hand in hand laten wandelen met jouw intelligente brein. Samen zullen zij jouw missie herkennen en herinneren en jouw persoonlijke wensen waar kunnen maken linksom of rechtsom.

Hoe snel je wensen waarheid worden daar heb je niet veel grip op doorgaans. Het moment dat de wens waar wordt en de vorm die uiteindelijk gevonden wordt kan verassend zijn; “als God het wil”, valt alles op haar plek, is mijn weten.

In dat laatste geloof ik sterk. Om ons universele plan te ontdekken moeten we samenwerken met de wensen en de kansen van het universum.

Heldere wensen formuleren.

Je volle potentie leven.

Het pad vertrouwen dat het universum je biedt daarin .

Je wens creëren. Via ogenschijnlijke obstakels op je pad word je klaargestoomd om je wens te leven ten volle en ten diepste.

Concreet:

Wens je hulp bij rouwverwerking?

Wens je hulp bij trauma verwerking?

Wens je hulp om je jouw bestemming/missie te herinneren en daarbij te blijven in woord en daad?

Sta je voor moeilijke keuzes?

Heb je last van stressvolle relatie(s)?

Wil je simpelweg meer GELUK en GENIETEN ervaren in je leven?

Loop je vast waarbij je denkt dat coaching de boel kan ontwarren?

Heb je stress die je niet direct kunt duiden?

Ben je benieuwd naar het welzijn van dierbare overledenen?

Zijn er fysieke klachten waar de artsen onvoldoende verlichting brengen in jouw waarneming?

Wil je op een onconventionele pragmatische manier je bedrijf belichten?

Dan kan een coachsessie gegeven door van den Sigtenhorst Kunst & Coaching verlichting brengen.

Mijn intuïtie (in de vorm van helder weten/helder zien/helder horen/helder voelen) stel ik graag in dienst van jouw welzijn. Het doel zal altijd zijn, bij welke vraag dan ook, jouw welzijn op alle lagen (Fysiek/emotioneel mentaal en spiritueel) te vergroten. Daarnaast is het de bedoeling dat je jouw vervormingen of ongewenst aangeleerd gedrag kunt afleggen in een veilige vertrouwde setting. Oude methoden van de Sjamanen zullen er toe bijdragen dat je nooit pijnlijke situaties uit het verleden die geleid hebben tot de vervorming zult hoeven herbeleven. De emotionele laag wordt gezuiverd, door de daar opgeslagen pijn te erkennen en af te voeren zonder in herbeleven te vervallen.

Hoe bereid je je voor op een sessie?

Formuleer drie wensen, zo kort en bondig mogelijk, over wat JE WEL WILT IN JE LEVEN. Dan read ik via jouw zelf wat de weg is daar te komen.

Kosten individuele particuliere sessie €110,- inclusief btw.