Bedrijfscoaching – Van den Sigtenhorst Kunst & Coaching

Bedrijfscoaching – Van den Sigtenhorst Kunst & Coaching

Een bedrijf is ook een levend organisme gevoed door alle energie van medewerkers en klanten. Ook dat bedrijf heeft een fysieke materiele vorm, een emotionele stroom, mentale gedachten die haar sturen en mee vormgeven en een bestemming; een missie. Samen kunnen we kijken via knelpunten en wensen waar er verbeteringen mogelijk/noodzakelijk zijn. Als je drie vragen formuleert over waar je wel wenst te zijn met jouw bedrijf kan een aura reading antwoorden verstrekken op deze vragen. Een aura reading is niks anders dan de energie lezen die binnen het bedrijf gecreëerd is.

Werknemers coaching

Als iemand de gelegenheid krijgt in een veilige setting wensen en weerstanden (privé of zakelijk dat dondert niet) kan en mag onderzoeken dan komt dat de  gezondheid/welzijn van het bedrijf altijd ten goede.

Een zieke werknemer kost het bedrijf namelijk gemiddeld €300,- per dag. De kosten van een individuele bedrijfssessie zijn €110,- exclusief btw. Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.